Produkter

BG DPF & Emissions System Restoration

Fjerner og spreder ophobede kulbrinteaflejringer fra dieselluftindtaget og emissionssystemet.

BG Ethanol Corrosion Preventer™

BG Ethanol Corrosion Preventer™ danner en beskyttende hinde på brændstofsystemkomponenterne for at forhindre korrosion. Dette vil holde hele brændstofsystemet rent og genoprette tidligere styrke og brændstoføkonomi.

BG Heavy Duty Fuel System Performance Restoration

Eliminerer interne dieselinjektoraflejringer, der almindeligvis findes i HPCR-brændstofsystemer. Forhindrer tilsmudsning og fastsidning af indsprøjtningsdyser og genopretter optimal brændstofeffektivitet.

BG Diesel ISC® Induction System Cleaner™

BG Diesel ISC® Induction System Cleaner ™ er fremstillet til at opløse og fjerne selv de mest genstridige olieforekomster og uforbrændt brændstof dannet af EGR- og PCV-gasser, når de passerer gennem luftindsugningen og indsugningsventilerne. BG Diesel ISC® vil opløse aflejringer, og tillader dem dermed at blive brændt i den normale forbrændingsproces. DPF-, katalysator- og lambdasonde.

BG DOT 4 Brake Fluid

Giver den ultimative beskyttelse ved høje temperaturer og modstandsdygtighed over for fugt til alle DOT 4 bremsesystemer.

BG Ethanol Fuel System Defender™

BG Ethanol Fuel System Defender™ er fremstillet til at forhindre oxidationsprocessen, som medfører, at ethanolholdig benzin nedbrydes. Tilføjes til brændstoftanken ved hvert olieskift for at holde indsugningsmanifold, indsugningsporte, indsugningsventiler og forbrændingskamre rene og fri for skadelige aflejringer, som typisk skyldes ethanol.

BG 245® Premium Diesel Fuel System Cleaner

Fjerner aflejringer fra hele dieselindsprøjtningssystemet, herunder kraftige aflejringer i forbrændingskamrene og inde i indsprøjtningsdyserne i HPCR-systemer

BG Emmision System Rinse

BG Emmision System Rinse Fjernelsenelse af rester fra PD20

BG DOT 5.1 Brake Fluid

Giver beskyttelse af bremsesystemet og er kompatibel med alle benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler med sin el-neutrale formulering for ultra-lav ledningsevne.