Produkter

BG 244® Fuel System Cleaner

BG 244® renser hurtigt og effektivt dieselindsprøjtningsdyser og fjerner koksaflejringer fra forbrændingskamre, genopretter bilens ydeevne, udglatter motorens tomgang og forhindre dermed dyre reparationer. Efter kun få kilometers kørsel er motorens nyvognspræstation genoprettet. VARENUMMER: 244E

BG DOT 5.1 Brake Fluid

Giver beskyttelse af bremsesystemet og er kompatibel med alle benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler med sin el-neutrale formulering for ultra-lav ledningsevne.

Fjerner aflejringer på brændstofinjektorer og inde i forbrændingskamre for at genskabe kraft og effektivitet og reducere skadelige emissioner.

BG DFC Plus® Easy Treat

BG DFC Plus® Easy Treat holder dieselsystemkomponenter og injektorer rene, forhindrer geldannelse, korrigerer dysefejl, reducerer udstødningsrøg og beskytter motordele mod rust og korrosion. Det indeholder en smørende komponent til beskyttelse mod dieselolie med lavt svovlindhold.

BG DPF & Emissions System Restoration

Fjerner og spreder ophobede kulbrinteaflejringer fra dieselluftindtaget og emissionssystemet.

BG Low Viscosity DOT 4 Brake Fluid

Modstår damplås og fugtophobning, giver overlegen korrosions- og elastomerbeskyttelse og anbefales til køretøjer udstyret med ESP- og ABS-bremsesystemer.

BG 245® Premium Diesel Fuel System Cleaner

Fjerner aflejringer fra hele dieselindsprøjtningssystemet, herunder kraftige aflejringer i forbrændingskamrene og inde i indsprøjtningsdyserne i HPCR-systemer

BG DFC Plus®

BG DFC Plus® Diesel Fuel Conditioner holder brændstofsystemkomponenter og injektorer rene, forhindrer geldannelse, korrigerer dysefejl, reducerer udstødningsrøg og beskytter motordele mod rust og korrosion. Indeholder en smørende komponent til beskyttelse mod diesel med lavt svovlindhold.

BG Aerosol Carbon Eliminator

I benzinmotorer med direkte indsprøjtning (GDI) opbygges tunge oliebaserede aflejringer på bagsiden af ventiler og i luftindtagssystemer. luftindtagssystemer. Det skyldes, at injektoren er placeret inde i forbrændingskammeret. Rengøring af disse aflejringer kræver en formel, der er designet specifikt til at håndtere aflejringer i indsugningssystemet.