Produkter

BG Mass Air Flow Sensor Cleaner

BG Mass Air Flow Sensor Cleaner er et effektivt middel til at genoprette funktionen af luftmassemåleren. Produktet er ufarlig for sensor og tomgangsregulering og er kompatibel med disse produkter.

BG Brake Lube

BG Brake Lube er et helt unikt universal produkt, som repræsenterer den mest avancerede teknologi inden for smørefedt. Det bruges med fordel i automotive, maritime og industrielle miljøer, både i varme eller kolde temperaturer, under våde eller tørre forhold, og med lette eller tunge belastninger.

BG DFC Plus® HP

BG DFC Plus® HP Til højtryksdieselinjektionssystemer forhindrer dannelsen af sod-biprodukter fra brændstof, som tilstopper filtre og ophober aflejringer. Det holder brændstofsystemkomponenter og injektorer rene, forhindrer geldannelse, forhindrer ophobet fugt i at fryse til, korrigerer dysefejl, reducerer udstødningsrøg og beskytter motordele mod rust og korrosion.

BG Throttle Body & Intake Cleaner

Fjerner sikkert og hurtigt aflejringer fra gasspjældhus, gasspjældet og tomgangsregulering i luftindsugningssystemet. Indeholder smøremidler og anti-korrosions ingredienser. GDI-, katalysator- og lambdasondesikker.

BG Platinum® Air Intake, Valve & Combustion Chamber Cleaner

Vores bedste renseprodukt til vedligeholdelse af indsugnings manifold, og det er særligt effektivt i benzinmotorer med direkte indsprøjtning.

BG DOT 4 Brake Fluid

Giver den ultimative beskyttelse ved høje temperaturer og modstandsdygtighed over for fugt til alle DOT 4 bremsesystemer.

BG DFC® with Lubricity HP

BG DFC® with Lubricity HP Til højtryksdieselinjektionssystemer har de samme kvaliteter som BG DFC® with Lubricity, men forhindrer samtidig dannelsen af sod-biprodukter fra brændstof, som tilstopper filtre og ophober aflejringer.

BG Heavy Duty Fuel System Performance Restoration

Eliminerer interne dieselinjektoraflejringer, der almindeligvis findes i HPCR-brændstofsystemer. Forhindrer tilsmudsning og fastsidning af indsprøjtningsdyser og genopretter optimal brændstofeffektivitet.

BG Brake Fluid Conditioner

Med tiden bliver bremsevæsken slidt, og det gør bremsesystemet sårbart over for korrosion. Korrosion kan forårsage for tidligt svigt af bremsesystemet