Det siger vores kunder

En klart forbedret tomgang og en generelt bedre motorgang, et bedret brændstofsforbrug og egentlig bare en klart bedre køreoplevelse efter at jeg har fået behandlet min bil med BG produkter.

Martin Schmidt

Det var helt vildt, og jeg troede helt ærligt ikke på mine egne øjne da jeg så hvor meget min brændstofsøkonomi var forbedret med bare et enkelt service eftersyn med BG produkter. Det var helt fantastisk og jeg bruger kun BG produkter til min bil for fremtiden.

Bjarne Greisen

Min Audi er som ny, nej faktisk er den endnu bedre end den var da den var helt ny. Den har fået flere kræfter, og kører samtidig længere på litteren. Kan det blive bedre. Tak BG Produkter jeg er hermed fast kunde.

Tim Jessen

Motoren i min gamle Mercedes E classe 2001, var begyndt at køre ustabil, og jeg overvejede at sælge den og købe en ny. Det gør jeg ikke længere, for min dejlige og trofaste bil er blevet som ny. Jeg glæder mig hver eneste dag over at sætte mig ind bag rattet, og høre hvordan motoren spinder. Det er en stor fornøjelse, hver eneste dag.

Alan Amstrup

Jeg kunne næsten ikke tro mine øjne, da en enkelt behandling med BG produkter kunne løse mine problemer med at tage gas, og samtidig klart forbedrede bilens brændstofsøkonomi. Fremover får jeg kun lavet service eftersyn med BG produkter.

Lone Jessen