Succes historier

 • AUDI A6 Cabrio

  For Bjarne Greisen er en bil et arbejdsredskab, som han bruger hver eneste dag. Derfor er det vigtigt at hans bil fungerer, og ikke mindst er det vigtigt at han får så mange kilometer ud af hver eneste litter brændstof. Efter bare en behandling med BG produkter, kunne han næsten ikke kende hans bil igen.

 • BMW 530D

  En næsten ny BMW 530D der ikke ville tage gas, det var ikke helt det Lone Jessen havde forventet da købte hendes drømme bil. Heldigvis kunne bare en behandling med BG produkter løse problemerne, og derudover give hende en forbedret brændstofsøkonomi.

 • BMW X5

  En BMW X5 og korte ture er ikke den bedste kombination for en bilejer. Det måtte Martin Schmidt hurtig erkende. Derfor var han mere end glad da han fandt ud af at BG produkter kunne hjælpe ham og hans BMW X5 og samtidig få en langt bedre brændstofs økonomi ud af bilen.

 • AUDI Q7

  Tim var skeptisk da han først hørt om BG produkter igennem en kammerat. Det kunne ikke passe var hans første reaktion. Da han fik nogle helt almindelige problemer med hans AUDI, var tiden kommet til at prøve BG produkter, og han blev glædeligt overrasket.